Скуп Ауто Клуба „Forza 027“ у Прокупљу

У разговору са тим лидером неформалне групе Ауто Клуба „Forza 027“ Милошем Марјановићем, сазнајемо и овом приликом најављујемо догађај који ће се одиграти дана 12.08 у Прокупљу. Ово је иначе  прво самостално организовање љубитеља овог интересантног хобија ,као  неформалне групе, али са циљем регистровања у удружење, како изјављује Марјановић.

Марјановић, будући председник овог удружења , нам је одговорио на неколико питања у вези самог скупа и Клуба, о овом несвакидашњем хобију и недоумици да ли је заправо хир или спорт или пак само страст, о опасности у овом „хобију“ као и ситуације која се десила прошле године када је овај исти клуб био део догађаја у дворишту Гимназије који су већина грађана осудила на друштвеним мрежама.

„Ауто клуб „Forza“ 027 основан је 2016. године као неформална група са циљем да окупи љубитеље аутомобила на једном месту.
 Првенствени циљ клуба је дружење, прича о аутомобилима, узајамна помоћ и размена искустава везаних за аутомобиле и њихове модификације. Тренутно бројимо 40 чланова и сваким даном је више заинтересованих за  учлањење.

Ауто скуп се може сматрати хобијем, тај хоби у Србији је све распрострањенији, то доказује све већи број скупова из године у годину.
Ауто Клуб је безопасан у сваком погледу, трудимо се да младе возаче који су тек положили усмеримо на прави пут, учимо их да улица није тркачка стаза и да нису они једини за воланом.
Ове године организујемо други по реду скуп под називом „Pk tuning show #2“, са богатим такмичарским и забавним програмом, биће ту занимљивих игара за чланове ауто клубова, а биће и за посетиоце.

Спремили смо преко 50 пехара а чекујемо стотинак аутомобила из целе Србије и пријатеље из Македоније који су нас подржали и на предходном скупу када нисмо наступали самостално. Овом приликом  желим да позовем све људе који читају ово, да, уколико су у могућности дођу у Недељу 12.08. од 12сати  на паркинг Техничког прегледа Смер, одмах испод ресторана „Stella“, изјавио је Марјановић.

На питање у вези инцидента који се догодио прошле године, и недоличних догађаја у дворишту једне образовне институције ,Марјановић нам је одговорио да том приликом није наступао самостално већ у другој организацији али да се апсолутно слаже да   место одржавања није заслуживало такав вид догађаја и да је просто неспојив – овакав вид хобија са свим деловима програма  са образовно институцијијом која је међу најстаријима у Србији.

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“31″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*