Четири злата, два сребра и једна бронза за боксере Топличанина

 

Боксери Топличанина остварили су фантастичан успех на Купу Србије у боксу који је одржан на Златибору. Прокупчани су освојили четири златне медаље, две сребрне и једну бронзану. Златне медаље освојили су Никола Јевтић и Никита Божић у сениорској конкуренцији, омладинац Никола Коцић и Вук Белетић у конкуренцији кадета. Сребрне медаље припале су Бобану Милосављевићу у конкуренцији омладинаца и јуниору Саши Станковићу док је Николи Јовановићу у конкуренцији омладинаца припала бронза. Боксерски клуб Топличанин је на Купу Србије на коме су се такмичили најбољи клубови из свих региона учествовао са седам боксера и сви се кући враћају са неком медаљом што представља сјајан успех и потврђује да је БК Топличанин на путевима старе славе.


-Изузетно смо задовољни постигнутим резултатима на Купу Србије. У веома јакој конкуренцији где су учествовале најбоље екипе из Србије, освојили смо четири злата, два сребра и једну бронзу што је фантастичан резултат. Честитао бих нашим боксерима и тренерима на медаљама и на сјајном представљању клуба и нашег града на Купу Србије у боксу, рекао је Милан Алишановић, секретар Боксерског клуба Топличанин.
Иначе током Купа Србије, кадет Боксерског клуба Топличанин Вук Белетић имао је изборни меч за репрезентацију Србије где није успео да се избори за учешће на првенству Европе које ће се одржати у августу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*