Група „Неверне бебе“ одушевила Прокупчане

 

Овогодишње славске свечаности, завршене су синоћ, наступом музичке рок групе „Неверне бебе“. На Тргу Топличких јунака окупио се велики број љубитеља ове врсте музике.


На самом почетку вечери, традиционално су наступили фолкористи. Овај пут су за све љубитеље српске народне песме и игре, играли чланови Културно уметничког друштва „Топлица“.
-Радујемо се овом дану, јер га сви славимо заједно. Он је важан и значајан за све Прокупчане. Волимо када ово празнично вече почне са традиционалном српском музиком, па се онда настави, оном коју млади више воле. Значи важно је да различити укуси буду задовољени, истакли су Прокупчани, који досад нису пропустили ниједан концерт поводом обележавања градске славе Свети Прокопије.


„Неверне бебе“ су по други пут гостовале у Прокупљу и обрадовале све оне који их воле. Доброј атмосфери је наравно, као и ранијих година, допринео и величанствени ватромет, који се овај пут појавио пре поноћи на небу над Прокупљем. Изазвао је одушевљење Прокупчана, који су изабрали да градску славу прославе на Тргу.
Празнично и свечано, било је и за бас гитаристу гостујућег бенда, који се синоћ славио рођендан, па је за њега била припремљена и торта.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*