Локална самоуправа организовала пријем за најбоље ученике основних и средњих школа у Прокупљу

 

Градоначелник Прокупља Мирослав Антовић, данас је организовао пријем за ђаке генерације све четири основне и средње школе у Прокупљу и лауреате републичких награда у овој школској години. Њих 80 је било на пријему тим поводом, а на крају ове школске године, књигама је награђено 900 ученика, међу којима су и одлични ученици и вуковци.


– Данас смо имали леп повод за окупљање овде код нас, а то су најбољи од најбољих у основном и средњошколском образовању. Поделили смо им вредне књиге, које сваке године обезбеђујемо за најбоље ђаке. Поред тога обезбеђујемо и бесплатне уџбенике за ученике првог разреда, а прошле и ове године смо обезбедили и бесплатне ваучере за сву децу у основним школама, које ће реализовати до почетка школске године. Наставићемо да бринемо о њима и убудуће, јер су они перспектива  и будућност нашег града, истакао је овом приликом градоначелник Прокупља Мирослав Антовић.


Мали хор Основне школе „9. октобар“ је по уручењу вредних књига, на задовољство свих присутних, отпевао нумеру из филма, за коју је био награђен на Републичком такмичењу.
Ово је један од лепших начина, којим се локална самоуправа може захвалити младим и талентованим ђацима. На овом пријему им је поручено, да где год се буду нашли у даљем школовању, увек ће имати снажну подршку свог града, који ће за све њих  бити мирна лука у коју су увек добродошли.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*