По први пут асфалт: Почело асфалтирање дела пута од Клисурице ка Вукањи

 


Након вишегодишњих иницијатива народног посланика из Топлице др Дарка Лакетића као и неколико дописа градоначелника Прокупља Мирослава Антовића, житељи Клисурице добиће у наредном периоду по први пут асфалт. Радови од Клисурице ка Вукањи су почели, и одвијају се планираном динамиком.


– Обзиром да се ради о државном путу и знамо колико је ово важно мештанима Клисурице и околних села, а захваљујући вишегодишњој иницијативи нашег народног посланика Дарка Лакетића, и на основу дописа које смо у претходном периоду упутили ресорном Министарству и председнику Србије Александру Вучићу, радови су отпочели. Захваљујемо се што су нам изашли у сусрет, јер без помоћи државе и ангаживања посланика, многи пројекти у нашем граду не би били реализовани. Деоница је дуга седам километара, тренутно се ради један део од нешто преко километар, након чега ће радови бити настављени док се све не заврши, казао је градоначелник Антовић који је данас обишао радове.


Када ова деоница буде завршена, значиће локалном становништву али и онима који пролазе овим путем ка Гребцу и Рибарској бањи, кога неретко посећују житељи Топлице али и туристи из читаве Србије.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*