Позив за достављање предлога за доделу Плакете и похвалница


Организациони одбор за обележавање градске славе Свети Прокопије позива појединце, институције, установе, организације, удружења грађана да упуте своје писане предлоге за доделу овогодишњих признања, која се традиционално додељују поводом славе.
– Предлози се могу доставити на мејл адресу кабинет@прокупље.орг.рс и инфо@прокупље.орг.рс, а последњи дан за достављање је 10. јул. Предлози се могу доставити и на писарницу Градске управе, или поштом на адресу: Град Прокупље, Никодија Стојановића Татка бр.2, 18400 Прокупље, казали су из Градске управе.
Плакета Свети Прокопије, као највеће признање Града Прокупља, додељује се за посебно исказане резултате и достигнућа у области науке, културе, образовања, привреде, здравствене заштите, заштите животне средине, за развој локалне самоуправе, хуманитарно деловање и у области спорта у граду Прокупљу. Додељује се једна Плакета Свети Прокопије и то појединцу или организацији и три похвалнице. Плакета се може доделити истом лицу или организацији само једанпут.
Предлоге за додељивање Плакете и похвалница могу упућивати физичка и правна лица, као и градски органи.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*