Пријем за боксере освајаче медаља

 

 
 

Поводом великог успеха на управо завршеном првенству Србије у боксу за млађе категорије које је одржано у Прокупљу, градоначелник Прокупља Мирослав Антовић и члан градског већа задужен за спорт Иван Петровић организовали су пријем у свечаној сали за младе боксере и чланове управа Боксерског клуба Топличанин и Боксерског клуба Топлица.

-Велико је задовољство дружити се са најбољим младим спортистима нашег града. Медаље и титуле које сте освојиле треба да вам послуже као подстицај да у будућности будете још бољи. Морам да четитам представницима оба клуба и да истакнем да је у четири дана колико је трајало првенство све сјајно организовано и сви заслужејете само похвале. Локална самоуправа у предходном периоду изашла је у сусрет Боксерском клубу да се створе нормални услови за рад и трудићемо се да створимо још боље услове како би могли несметано да радите и постижете сјајне резултате. Желим вам да овако наставите, јер ви сте прави амбасадори спорта и промовишете Прокупље на најбољи могући начин, рекао је Мирослав Антовић градоначелник Прокупља.

Иначе на управо завршеном првенству Србије у боксу за млађе категорије Боксерски клуб Топличанин освојио је пет медаља а Боксерски клуб Топлица једну. Златне медаље освојили су Вук Младеновић у конкуренцији јуниора из БК Топлица и Вук Белетић у конкуренцији пионира из БК Топличанин. Сребрна одличја припала су Салку Куртешиу, Лазару Стевановићу и Николи Станковићу из БК Топличанин док је бронзану медаљу освојила Сандра Благојевић у конкуренцији кадеткиња, чланица БК Топличанин.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*