Рукометаши Топличанина поражени од екипе „Хајдук Вељко“ из Неготина


У оквиру 4. кола рукометне Супер Б лиге рукоматаши „Топличанина“ поражени су на свом терену од екипе „Хајдук Вељко“ из Неготина резултатом 17:21 (9:11).
Прокупачки рукометаши нису успели да савладају противнике из Неготина, који су после четири кола на врху табеле без пораза.
-Као што се очекивало, веома тешка утакмица, пуна јаких стартова и права мушка борба на терену, па је због тога и било овако мало голова на утакмици. Гости су водили током целе утакмице, али је „Топличанин“ успео да изједначи у 40. минуту. Међутим, домаћи рукометаши нису успели да искористе прилику за преокрет, а искусни рукометаши из Неготина, успели су да се резултатски одлепе и мирно приведу крају утакмицу, рекли су у Рукометном клубу „Топличанин“.
Што се тиче ефикасности у постизању голова, најефикаснији код домаћина је био Ђорђе Костић са 6 погодака, колико је код гостију постигао и Немања Миленковић, који је био и играч утакмице. У наредном колу екипа „Топличанина“ гостује на Убу истоименој екипи.
И рукометашице ЖРК „Топличанина“ у 4. колу женске рукометне Супер Б лиге, нису оствариле победу у Сремској Митровици. Екипа Срема била је боља и победила резултатом 26:20 (13:9). У следећем колу, 19. октобра, ЖРК „Топличанин” дочекује „Млади радник“ из Радинца.
Фудбалери ОФК „Топличанин“, донели су победу свом клубу и навијачима, у сусрету са ФК „Јединством“ из Бошњаце, резултатом 3:1 у оквиру 9. кола Зоне југ. Ово је четврта узастопна победа прокупачких фудбалера, а голове за „Топличанин“, постигли су Пауновић, Малетић и Павле Ђорђевић, док је играч утакмице био Лука Пауновић. У наредном колу Топличанин дочекује БСК „Бујановац“.
У оквиру истог кола ФК „Косовац” угостио „Радан” из Лебана. Утакмицу су добили гости резултатом 1:5. У наредном колу ФК „Косовац” гостоваће у Трговишту екипи „Пчиња“.

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*