Спортски викенд

 

 
 

У оквиру наставка рукометног првенства Супер Б лиге за жене у дербију рукометашице Топличанина поражене су на свом терену од лидера на табели екипе Бор „Zijin Copper“ резултатом 20:19 полувреме 10:9 за гошће. Најефиканије у екипи Топличанина биле су Данијела Лојић и Марина Лалић које су се по 5 пута. Током читаве утакмице водила се равноправна борба где ниједна од екипа није имала озбиљнију предност. Утакмица је одлучена у самом финишу када је екипа Бора победоносни погодак постигла 20 секунди пре краја. Имале су рукометашице Топличанина последњи напад али нису успеле да дођу до бода.

У једном од дербија овог кола мушке Супер Б лиге рукометаши Топличанина поражени су у Смедереву од истоимене екипе резултатом 26:23 полувреме 14:12. Најефикаснији у екипи Топличанина били су Филип Костић са 7 голова и Никола Павловић који се 6 пута уписао у стрелце. Током већег дела утакмице рукометаши Смедерева су имали минималну предност да би у 55. минуту рукометаши Топличанина дошли до преокрета и први пут повели. У самом финишу спретнији и сретнији били су рукометаши Смедерева који поново долазе до предности и победе.

У оквиру 15. кола Прве одбојкашке лиге одбојкаши Топличанина поражени су у Клеку у сусрету са екипом Клек Србијашуме максималним резултатом 3:0.

Одбојкашице Топличанина на свом терену у Топличком дербију савладали су екипу Куршумлије са 3:0 у сетовима (25:22, 25:18, 26:24)

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*