За наставак Културног лета концерт КУД „Абрашевић“

 

За наставак овогодишњег „Културног лета“, предвиђен је концерт КУД-а „Абрашевић“ у Дому културе, 2. јула, у уторак, од 19.30 сати, да би се програм наставио отварањем Ивањданске ликовне колоније 3. јула у Клубу ове установе. Још једна Прокупчанка је за све љубитеље писане речи припремила нову књигу, у којој ће, сигурни смо, сви уживати. То је Ивана Ђурковић, чија књига носи назив „Као Ивана“. Ова промоција је заказана за 4. јул од 20 сати, а позвани су сви они, који желе да сазнају, шта ће нам то ова млада песникиња открити у својој новој књизи.
За остатак „Културног лета“, које траје до 15. јула, када ће бити званично затворено изложбом слика са Ивањданске ликовне колоније, запослени у Дому културе, припремили су још један концерт, програм Књижевне омладине Прокупља, вече књижевне критике данас, утакмицу између дебелих радника културе и ЖФК „Машинац“, као и вече смеха.
Они су позвали све Прокупчане да буду део ових културних садржаја, јер су их, како су истакли, осмислили управо за њих, водећи рачуна о томе да буду прилагођени свим узрастима.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*