Ове суботе у нашем граду одржаће се XXIII спортска Домијада

Ове суботе у нашем граду одржаће се XXIII спортска Домијада, са почетком у 9 часова. Ове године је  Дом ученика средњих школа Прокупље домаћин регионалне спортске Домијаде. Поред  дома из нашег града учествују и домови из Ниша, Лесковца, Црне Траве, Босилеграда, Зајечара, Књажевца, Пирота, Алексинца, Неготина, Врања, Сурдулице и Бора што је отприлике око 600 средњошколаца.

Учесници ће се такмичити у фудбалу, кошарци, одбојци, стоном тенису, шаху и стрељаштву. Домијада ће се одржати у спортској хали Др Зоран Ђинђић и у сали Техничке школе „15. Мај“. Победници у свим дисциплинама пласирати  директно на републичку Домијаду.

Већ сада смо почели озбиљно да се спремамо, јер треба да угостио 14 домова из региона и око 600 учесника. Пред нама је изазов, којем ћемо се максимално предати и завршити посао. Сви у Дому су спремни и са радошћу очекујемо да се он обави. Поносни смо на чињеницу да нам је указано поверење да организујемо спортски део Домијаде – казала је директор Дома ученика у Прокупљу Јелена Вуковић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*