Мала женска сваштара-Торба

-Кад кажемо женска торба или ташна, свима нама прво што падне на памет је још један аксесоар, модни додатак који ће употпунити наш стајлинг илити модни тренд.

Мада, и самој жени је потпуно невероватно шта све може да стане у њу. Често и саме власнице  буду изненађене или запрепашћене и бесне кад јадикују над нечим што никако не могу наћи у нјеним преградама.

Па наравно, свакој власници овог малог или мало већег хаоса је потребно и неопходно следеће:

 -Новчаник, телефон, сјај за усне, кармин, дезодоранс, парфем, папирне и влажне марамице,  кључеви, пуњач за телефон, лекови – „бруфен“, „аспирин“, „андол“, „кафетин“.  Па је ту опет нека преграда у којој је оловка за усне, маскара.А женска торба неби била то што јесте када се у њој неби нашла и четка за косу, шнала, и наравно све то неби имало смисла без једног малог огледала.

Па затим оловка  и  мали роковник, нека се нађе…Па да куда без возачке ,личне карте и здравствене књижице?

Е, сад настаје проблем кад треба наћи то што је у торби а баш нам треба овог момента.

Онда следи добро познато  нервирање, истресање садржаја на под, после чега припаднице лепшег пола само пожеле да седну и плачу. Тада се заклињу себи да ће променити тај ,,цегер“ наћи мањи и бити организованије, да би се следећег јутра поновило све.  Мука је то.

Женска торба, сваштара,  рупа без дна,  ма како је ми назвали, ипак је незаобилазан модни или преко потребни детаљ сваке жене у који необјашњиво може да стане пола малих ситница које свакој жени живот значе и уливају осећај сигурности.

                                                                                                                                                   С.П.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*