Асфалтирана улица Милоша Обилића

 

 
 

Средствима из буџета Града Прокупља завршена је комплетна санација и асфалтирање једне од прометнијих улица у центру града, улица Милоша Обилића и то у делу  између Таткове и Солунске улице.

Како је рекао члан Градског већа задужен за инфраструктуру Миладин Радојичић за овај посао из буџета Града Прокупља издвојено је 7.727.220 динара са ПДВ-ом.

Радове који су подразумевали реконструкцију водоводне и канализационе мреже у оквиру које су старе дотрајале азбестне водоводне цеви замењене новим савременим извело је Јавно комунално предузеће (ЈКП) “Хамеум“.

У склопу асфалтирања улице извршена је и нивелација шахти и направљен нови канал за прихватање атмосверске воде, а дуж обе стране улице на тротоарима ће бити постављене бехатон плоче.

-Урадили смо одличан посао  који ће нашим суграђанима умногоме олакшати како кретање аутомобилима коловозом тако и пешачење новим тротоарима, рекао је Миладин Радојичић.

Он је нагласио да се ради о улици која је јако прометна и коју Прокупчани користе како би најбрже и најкраћим путем стигли од центра до аутобуске и железничке станице, као и до насеља Гарић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*