Асфалтирана улица у Горњој Стражави

Представници Топличког управног округа, Града Прокупља и ЈП за урбанизам и уређење општине Прокупље, данас су обишли радове на асфалтирању улице у селу Горња Стражава.
Начелника Топличког управног округа Милана Аранђеловића, градоначелника Прокупља Александра Симоновића, члана Градског већа за инфраструктуру Жарка Копривицу и в. д. директора ЈП за урбанизам и уређење Прокупља Милисава Брајковића, дочекали су бројни мештани овог насеља, који су изразили задовољство што је локална самоуправа имала разумевања за њихове проблеме и издвојила средства за асфалтирање приоритетних улица.
-Задовољство је када видите колико су мештани срећни. Данас се асфалтира једна улица у Горњој Стражави, а за неколико дана радови ће бити настављени, тако да ће још једна улица у овом насељу добити асфалт. Како су то и сами мештани истакли на једном збору, асфалтирање ових улица је за њих од великог значаја. Поднели су захтев и сада им је та иницијатива и остварена, казао је градоначелник Симоновић.
Како је нагласио, прошле године је у Горњој Стражави асфалтирана једна улица, ове године две.
-То ћемо наставити и у осталим сеоским срединама, али нећемо запоставити ни градско подручје. Сада већ припремамо пројекте које ћемо реализовати у наредној години, истакао је Симоновић.
Житељи овог краја истичу да им асфалтирање ове улице много значи. Она води до реке и рачва се у два правца.
-Много нам значи асфалт у овој улици, која наше село повезује са Југовцем. Друга улица, која ће ускоро бити асфалтирана, такође нас повезује са Рибарском бањом, тако да смо веома захвални и задовољни оним што је Град Прокупље учинио за нас, казао је председник Савета Месне заједнице Горња Стражава Вукадин Маринковић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*