Асфалтирање Партизанске улице

Радове на асфалтирању Партизанске улице, који су почели пре неколико дана, данас су обишли чланови Општинског већа Филип Јовановић и Радослав Михајловић. Буду ли временске прилике ишле на руку путарима, очекује се да радови на овој улици, у дужини од 500m, буду завршени до краја ове недеље.

-Пре почетка асфалтирања улице у потпуности су замењене старе водоводне цеви новим и направљени пропусти за атмосферску воду.Током ових радава Општа болница “Др Алекса Савић”, многи привредни субјекти који гравитирају око ове улице и домаћинства ни један минут нису били без воде, изјавио је Јовановић и додао да ће бити асфалтирани и тротоари. Средства за уређење ове улице у износу од 13 милиона динара издвојена су из општинског буџета.

Он је истакао да је ова улица изузетно фреквентна и прометна због болнице, многих приватних фирми и испоставе Царине и зато се захвалио грађанима Прокупља на стрпљењу које су показали током извођења радова у Партизанској улици.

Јовановић је рекао да ће, упоредо са радовима на прилазним путевима за нову зелену пијацу и изградње бедема на реци Топлици у насељу Мала Губа, у најскорије време бити асфалтирана и једна улица у Бабином Потоку.

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*