Азиланти у потрази за храном учинили кривична дела – напад на опозицију

По саопштењу ПУ Прокупље, припадници Министарства унутрашњих послова у Прокупљу ухапсили су И. Б. (1999) и М.Б. (1992), држављане Сирије, због постојања основа сумње да су починили 3 кривична дела тешка крађа у покушају.

Они се терете да су у ноћи између 17 и 18. јануара ове године поломили прозорско стакло на једном приватном стану у Прокупљу и након тога ушли у просторије (шпајз), одакле су покушали да отуђе предмете.

Исте ноћи, како се сумња, обили су улазна врата просторија странака „Демократска странка Србије“ и „Нова Србија“.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и обојица ће уз кривичну пријаву бити приведени надлежном тужилаштву.

Редакција Прокупачких вести става је да је све у оку посматрача .У очима неких то су сурови криминалци који ће нам нанети зло, док су у чима појединаца то само људи као и сви ми, без ичега, у потрази за бољим животом, али закон важи за све па стога редакција строго усуђује све видове насиља и нарушавања приватне имовине.

2 Коментара

  1. Njih osudjujete što su gladni a niko , kome sam se obratio nije osudio postupak Miloša Perića koji mi je obio podrum i popisao stvari u njemu bez mog znanja i nikakvog poziva pre toga. Napominjem da je to moje privatno vlasništvo i da zakupac nema nikakve veze sa mojom prostorijom.
    Da li je to krivično delo ili on može da radi šta hoće.

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*