Бесплатни превентивни прегледи у недељу у прокупачкој болници

 

 
 

Здравствени центар Прокупље,  на иницијативу Министарства здравља Републике Србије, организује бесплатне превентивне прегледе за грађане Прокупља.

Прегледи ће се обављати у просторијама прокупачке болнице, а сви грађани који желе да провере своје здравствено стање, могу то да ураде без заказивања, без упута и здравствене књижице, што су погодности које им је омогућило Министарство здравља.

У оквиру прегледа грађани могу да провере вредност крвног притиска и ЕКГ преглед, предвиђене су и лабораторијске анализе које обухватају контролу крвне слике и вредности шећера у крви.

Још једна погодност за све грађане омогућена је превентивним прегледом, а то је ултразвук абдомена, тако да сви који желе то да ураде, треба да дођу припремљени за ову врсту дијагностике. То значи да не треба да конзумирају храну после 18 сати претходног дана.

Превентивни прегледи су прилика да на што бржи и лакши начин проверимо своје здравље, а уколико буде потребе, ангажовани лекари ће преписати  и одговарајућу терапију или предложити даље лечење.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*