„Биоскоп на отвореном” почиње у уторак


Бесплатни летњи „Биоскоп на отвореном”, ове године биће одржан у Прокупљу, у организацији Филм клуба Прокупље и Дома културе.
Како наводе надлежни у прокупачком Дому културе, филмови ће се приказивати на платоу иза зграде ове установе, а прва пројекција најављена је за уторак, 6. август.
-Поред богатог програма који смо реализовали у оквиру Културног лета, Дом културе је подржао и манифестацију „Биоскоп на отвореном“, коју организује Филм клуб Прокупље, са циљем да оваквих културних садржаја у нашем граду буде што више током лета, истичу у Дому културе.
Овогодишња манифестација почеће филмом о Николини, а биће приказани и филмови о Прокупљу, филмови “Француског филмског каравана”, филмови са Међународног фестивала документарних филмова “Белдокс” и други.
-Циљ нам је да у овим врелим летњим данима обезбедимо грађанима да у вечерњим сатима уживају у разним филмским жанровима и да на тај начин још више допринесемо богатом културном садржају у нашем граду, рекао је председник Филм клуба Прокупље Жикица Јовановић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*