Ближи се финале на тениским теренима клуба „Топличанин“

Као што смо већ напоменули, на тениским теренима клуба „Топличанин“ у Прокупљу играју се два међународна турнира:  „Еурокомерц – опен“ и „Про – ал опен“. Учествује преко 170 учесница из 26 земаља широм света.

Данас је завршено финале дубла, одиграно између Бонић Барбаре( СРБ) и Стојановић Јелене (АУС) против Абоу Зекри,Ола(ЕГИ) Завадџка,Јоанна(ЕГИ)  а победиле су Јелена и Барбара  и та су показале изразиту надмоћ и са убедљивим резултатом савладале противнице.

Финале првог „фјучерс“ турнира игра се већ у недељу, на теренима поред градског базена, а дан пре тога почеће квалификациони мечеви за други турнир.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“24″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*