Бољи услови за боравак средњошколаца: Реновиране просторије у Дому ученика

У Дому ученика средњих школа завршено је реновирање соба и других просторија на првом и другом спрату. Средства за ове радове обезбедило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја-Сектор за инвестиције.

Директорка Дома, Јелена Вуковић, изјавила је да се након радова на дренажи на старом делу зграде, који су обављени по хитном поступку, приступило реконструкцији соба и ходника на прва два спрата зграде.

-Без обзира на временске прилике, које нису биле наклоњене извођачима радова, уз велико ангажовање радника који су радили у две смене, завршено је реновирање 17 соба и других просторија. Кречење зидова, глетовање, постављање ламината, прагова, лајсни, керамичких плочица у ходницима и други послови завршени су у планираном року, изјавила је Вуковић и додала да је због ових радова промењена организација смештаја 72 средњошколца.

Она се захвалила родитељима, ђацима и запосленима на стрпљењу, али и доприносу приликом реновирања просторија.

-Након ових послова, услови смештаја, боравка и рада 140 средњошколаца, који користе услуге Дома, сада су знатно бољи у односу на ранији период, рекла је Јелена Вуковић и закључила да је ова година за Дом ученика средњих школа била радна, али да због тога нису изостали резултати и награде са многих такмичења широм Србије.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*