Ћићкова школа на најбољи начин представила своју Ученичку задругу и Прокупље

Основна школа “Ратко Павловић Ћићко” учествовала је  на стручном саветовању о ученичким задругама, које је одржано 6. јуна у Пироту.

-Одазвали смо се позиву докторке Гордане Степић, саветнице за финансијску писменост и предузетништво у Влади Србије, да би као пример добре праксе, учесницима саветовања, појаснили функционисање и рад наше Задруге “Ђерв“, казала је данас директорка те Школе Весна Тодоровић.

Према њеним речима, током саветовања, представници Школе, разним активностима, приказали су како функционише рад њихове Ученичке задруге “Ђерв” и објаснили колико је тесно повезан рад у Задрузи са редовном наставом и ваннаставним активностима.

-Много тога корисног, интересантног и лепог из нашег досадашњег рада и искуства смо приказали, и оставили јако добар утисак на присутне, који су јавно похвалили наш рад, истакла је Тодоровић и додала да је ово, уједно, била и прилика да се и много тога новог сазна и научи.

Она се захвалила докторки Гордани Степић на позиву, који им је омогућио да са задовољством пренесу своја искуства присутнима.

Скупу су присутвовали и помоћница министра за предшколско и основно образовање Весна Недељковић, начелница Одељења за области предшколског и основног образовања др Славица Јашић, начелник Школске управе Ниш Драган Гејо, председник Коморе јавних набавки Србије и директор Центра и Института за менаџмент професор Марко Шпилер, Ученичка задруга “Деца Стига“, Млекарска школа из Пирота и друге школе које су заинтересоване да оснују ученичке задруге.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*