Дајмо шансу младости и бићемо млади заувек!

Одбојка је спорт који у последње време све више привлачи пажњу младих, како дечака, тако и девојчица. Познати су успеси деце и њихови пласмани на такмичењима. Интересантна је чињеница да је мушки одбојкашки клуб „Топличанин 97“ почео са радом баш на један од највећих српских празника – Видовдан. Зато за њих овај дан има двоструки значај – славу народа и сопствени рођендан клуба. Пожртвовани тренери, Милан Радоичић и Божидар Јовић, истичу да је, поред успеха, циљ клуба да најмлађе окрене спорту а тиме и неговању правих вредности у животу.

      „Топличанин 97“ постоји већ пет година. Сениори су достигли Другу лигу – група Исток, а јуниори наступају у МОЛ Лесковац, где су овогодишњи прваци региона. Успеси овог клуба су добра мотивација младима да се активније баве спортом. У овом клубу је каријеру започео првотимацОК „Војводине, Павле Перић.

      Могло би се рећи да није случајност што је клуб почео са радом баш на Видовдан. Вера даје такмичарима снагу и мотивацију, нада и вежба доводе до успеха. МОК „Топличанин 97“ је још један пример клуба који игра срцем и главом а постиже невероватне успехе захваљујући тренинзима, јединству и пожртвованости.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*