Дом здравља, Болница, Апотека и Пошта дежурају током празника

Апотека „Прокупље”, Дом здравља, Општа болница “Др Алекса Савић” и Пошта радиће током ускршњих и првомајских празника, сутра и у понедељак, 26. и 29. априла, као и у среду и четвртак, 1. и 2. маја по систему празничних дежурстава.

Што се тиче Дома здравља, 26. и 27. априла, као и 1. маја, у времену од 7 до 19 сати, дежураће Медицина рада, док ће за грађане врата Опште праксе бити отворена 28. и 29. априла, и 2. маја, такође од 7 до 19 сати. Кад је у питању Служба педијатрије, она ће дежурати и у време празника, од 7 до 19 сати. Хитна служба радиће као и увек током године, непрекидно, 24 сата.

У Општој болници “Др Алекса Савић”, на свим одељењима, рад ће бити организован по празничном распореду, тако да ће дежурства бити распоређена у две смене, од 7 до 14 и од 14 до 19 сати, док ће током ноћи бити организована приправност.

Апотека “Прокупље”, у центру града, дежураће током свих празничних дана, у времену од 7 до 21 сат.

Што се тиче Поште у Југ Богдановој улици, она неће радити 26. и 29. априла, као и 1. и 2. маја. Једини радни дан током празника биће субота, 27. април, од 8 до 15 сати.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*