Форум жена СНС у Прокупљу једногласно : Осуда сваког вида насиља ! (видео)

Форум жена Српске напредне стране у Прокупљу најоштрије осуђује сваки вид насиља, било да је реч о вербалном или физичком насиљу. Данас, нажалост, свака жена може да буде вербално злостављана, понижена, посебно кад је реч о друштвеним мрежама, где свако може да пише оно што пожели. Последњи пример за то је девијантно понашање глумца Сергеја Трифуновића и његових ментора, који свакодневно, на друштевним мрежама, вређају и понижавају жене. Тортура над новинарком Српског телеграфа захтева јасну реакцију сваког нормалног човека, коме је стало до пристојне и слободне Србије. Поставља се питање имају ли ти људи сестре, мајке, девојке, жене, ћерке?
Не желимо Србију у којој се жене називају најгорим именима, не треба нам таква Србија. Не треба нам Србија у којој се жене омаловажавају само зато мисле другачије, у којој се женама прети силовањем и линчом јер подржавају председника Републике Србије Александра Вучића. Да ли је то слобода мишљења за коју се залаже Савез за Србију? Да ли ће ово бити модел новог друштвеног уређења ако ови људи дођу на власт?
Жене никако не смеју да буду жртве и трпе комплексе разних Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, Трифуновића и осталих који не бирају средства да се докопају фотеље.
Хоћемо да ово насиље истог тренутка престане, хоћемо пристојну Србију јер представници Ђиласовог, Јеремићевог, Обрадовићевог Савеза нису пристојна Србија.
А насилницима желимо да поручимо: жене у Србији нису курве!
Апелујемо на све жене у Србији, на оне запослене и домаћице, да дигну свој глас и да се боре за своја права, да не дају на себе. И наравно, да оштро осуде овакво понашање. Па ко више од жене, којој је природа дозволила да подари нови живот, заслужује да буде поштован?

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*