Где ја станем ти ћеш поћи…

 

У срединама као нашим,надимци су чести па и помен надимка „Пајче“ говори о коме се ради и говори о лепоти слика и пријатељском духу о коме се може причати данима.

Да наш Драги живи како у нашим сећањима и успоменама, он живи и у објективу сина Стевана чије фотографије показују тренутак лепоте украден у времену.

Овај млади човек, је поред фото-апарата наследио и очев таленат да лепоту света и свог града ухвати својим објективом у правом тренутку.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“3″ exclusions=“18″ sortorder=“18,19,20,21,22,23,24,25,26,27″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

2 Коментара

 1. Поштовано уредништво,
  молим вас да уклоните наводнике са имена мог покојног колеге, а желим да вам сугеришем да треба објавити и његово име и презиме. На тај начин ће те изразити поштовање према Драгију Стојковићу, зачетнику новинарске фотографије, телевизијском сниматељу и надасве добром човеку.
  Хвала!
  Нина Ђорђевић

  • Поштована Нина, хвала Вам на личној сугестији. Са нашег погледа , поштовање изражавамо на другачији начин уз одобрење , сагласност и сам текст од стране његовог сина,Стевана, који жели да објављујемо његове фотографије па је ово био уводни текст. Такође, наводници су стављени на надимак а не на име како изјављујете, а чињеница је да је Драги више био познат Прокупчанима по надимку, што се и говори у првом делу текста. Помен пок.Стојковића је сагледано у контексту једног новог почетка, никако да се Ваш покојни колега и наш драги суграђанин понизи, као ни његово дело.
   Срдачно

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*