Град Прокупље новчано наградио 92 студента

 

 

Комисија за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавање надарених ученика и студента, донела је Решење којим ће 92 студента са подручја Прокупља добити новчану награду у износу од по 33.000 динара. За ту намену, Град Прокупље је из буџета издвојио укупно 3.036.00,00 динара.

Потписивање уговора са студентима, биће организовано, од 15. до 17. децембра у скупштинској сали зграде Градске управе Прокупља, од 11 до 13 сати. Првих тридесет студената, са списка треба да дођу у уторак 15. децембра, студенти од редног броја 31 до 60, уговоре ће потписивати 16. децембра, а остали 17. децембра 2020. године. Добитници новчаних средстава, који због обавеза не могу да дођу у заказано време, могу да се накнадно договоре за термин и око других детаља са саветником за културу Градске управе Миладином Милосављевићем, на телефон: 064 8587785.

Приликом потписивања уговора, студент треба да понесе следећу документацију: личну карту, картицу са бројем текућег рачуна (ради провере броја). Лица која потписују уговоре у име студента, морају са собом, да понесу и овлашћење, оверено код нотара.

На конкурс за доделу једнократних новчаних награда, који је трајао до 15. новембра, пристигло је 95 захтева које је комисија разматрала, а од којих само три није испуњавало услове конкурса.

Право на једнократну новчану награду остварују студенти који се финансирају из републичког буџета, имају просек оцена 9 и више, први пут уписују наредну годину студија и имају пребивалиште на територији Прокупља.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*