Град Прокупље подржао акцију навијача Топличанина, Симоновић: помоћи ћемо малој Николини!

????????????????????????????????????

Градоначелник Прокупља Александар Симоновић изразио је захвалност навијачима Топличанина на бројним хуманитарним акцијама које су одржали и које планирају да организују, а све у циљу прикупљања средстава за лечење Николине Јосић.

-Желим да изразим велику захвалност навијачима Топличанина на бројним хуманитарним акцијама, где су показали велику одговорност и племенитост. Ступићемо у контакт са родитељима Николине и на једној од наредних седница Градског већа донећемо одлуку за помоћ малој Николини за лечење, истакао је Александар Симоновић, градоначелник Прокупља.

Хуманитарне акције навијача Топличанина ујединиле су град. Турнир у малом фудбалу који је одржан, подстакао је нове акције. Планиран је кошаркашки турнир на отвореном терену, за викенд у самом центру града одржаће се турнир у одбојци, а кутија за донирање новца за Николинино лечење остаће у пешачкој зони.

-Осетили смо потребу да помогнемо и наишли смо на велику подршку са свих страна. У плану су нам бројне хуманитарне акције, а планирамо и сређивање стадиона Топличанина, рекли су навијачи Топличанина.

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*