Изложба и филмови у Дому културе


Прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“, ове недеље за своје посетиоце, припрема богат програм. Најпре ће у Клубу ове установе, за љубитеље сликарства, отворити „Јесењу изложбу слика“ чланова Удружења ликовних стваралаца Топлице, у уторак, 22. октобра, у 19 часова. Реч је традиционалнј изложби, на којој своје радове сваке године представе ствараоци из Топлице. Ове године ће својим сликама њих десеторо оплеменити овај простор и учинити га посебно лепим и маштовитим. Ствараоци ће представити своје радове у најразличитијим техникама из различитих области ликовне уметности.
У овој установи културе, у петак, од 16, 18 и 20 часова, планирана је циркуска представа под називом „Циркус Микијус“. У суботу и недељу, 26. и 27. октобра, Дом културе ће обрадовати љубитеље филма најновијим филмским остварењима. Заинтересована публика ће „Војну академију“ моћи ће да погледа у суботу од 18 и 20.30 часова, док ће у недељу овај филм бити приказан само у 18 часова. Пројекције филма „Јети“ заказане су за суботу и недељу само у 16 часова, док ће „Џокер“ бити емитован само у недељу у 20.30 часова.
За све пројекције поменутих филмова, потребно је обавити резервацију на број телефона прокупачког Дома културе 027/321-002.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*