Како да сами будемо креативни и направимо украсе од балона за парти журку

Без обзира колико година имамо, сви волимо балоне и користимо их за разне прилике. Ипак, оно што вам сигурно није пало напамет је да се балони које сте користили за игру и декорацију, могу  употребити и после тога. Начина је много, а ми смо сигурно да ће вам се бар један допасти.

Материјал:

-латекс балони у различитим величинама и бојама које одговарају вашој тематици , најбоље је да су од дебљег латекса јер се тако боље држе у венцима.

– пиштољ са лепком

-пумпа за балоне

-израђене куке за монтажу

-жица за низ

– лишће од папира

Корак 1: Кад сте напунили ваздухом свој први балон , вежите га тако да не може да испуста ваздух, потом  врат балона развуците руком. Затим подигните други балон и везите чвор око врата првог балона да их  тако редом  укомбинујете. Поновите са трећим и четвртим балоном све док не имате групу од четири балона који су сви везани. Слободно користите већи асортиман боја и величина балона како бисте добили што лепши  изглед у вашем низу.

Корак 2: Поновите да бисте створили најмање 20-30 кластера балона све са одабраним асортиманом боја и величина.

Корак 3: Користите нискотемпературни пиштољ за лепљење како бисте лепили један за  други. Да бисте то урадили, додајте линију лепка где се балони придруже и држе два балона на месту у трајању од 20-30 секунди док  лепак не ојача. Затим поновите са другим балонима да бисте створили леп низ.

Корак 4: За овај венац смо почели  са мањим  „балонским кластерима, од 5комада,  а затим прешли  у“ кластере 11 -15 „, а затим у 16,   и неколико 24-36 „балона. Да бисте додали необавезне балоне од  лимуна, користите 5 балона  и упарити их да подсећају на   лимун. Затим везати и лепити листове зеленог папира одрезане од креп папира или картона.

  1. корак: Када је гарнитура завршена и сви балони су причвршћени, време је да их монтирате. Да бисте то урадили, причврстите 2-3 куке за зид на спољашњост ваше куће на којој желите да стоје балони . За ово поставите  једну куку горе високо лево од оквира врата и једну око 2 метара од земље.

Корак 6: Затим једноставно навући комад траке око једног од кластерских чворова близу кукице и везати око куке у чворовима. Поновите са свим вашим кукама и венац је спреман за забаву!

Балони се заиста добро држе (чак и на екстремној врућини и ветру) . И зато што су балони тако лагани, потребно је само 2-3 кукице да би се  балони чврсто држали. А ви  само будите сигурни да сте спремни за све оох и аах  и комплименте  од ваших гостију!

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“25″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*