Карате клуб „Прокупље“ наставља да осваја медаље


На 21. Купу пријатељства у каратеу, који је минулог викенда одржан у Беочину, каратисти КК „Прокупље“ остварили су одличне резултате. На такмичењу, на којем је учествовало 15 клубова са 198 такмичара, клуб из Прокупља се представио са 14 такмичара и успео да освоји 31 медаљу, и то 17 златних, девет сребрних и пет бронзаних.
У генаралном пласману, прво место припало је „Сирмијуму“ са освојеним 131 бодом, другопласирани је био КК „Будо“ из Новог Сада са 91 бодом, док је треће место припало Карате клубу „Прокупље“ са 85 бодова.
-Изузетно сам задовољан постигнутим резултатима у Беочину, где смо се у врло јакој конкуренцији представили на најбољи начин, рекао је Небојша Куртић, тренер КК „Прокупље“.

За прокупачки Карате клуб, на Купу пријатељства наступали су Никола Савић, Никола Миленковић, Јован Арсенијевић, Стефан Грујић, Огњен Маринковић, Наташа Савић, Милица Миленковић, Јулија Миленковић, Христина Матејић, Анђелина Антић, Дуња Микић, Магдалена Златановић, Сара Милошевић и Владана Милојевић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*