КОЦ „Топлица“ прославио рођендан, деци уручене награде и захвалнице

Доделом награда и захвалница ауторима најбољих литерарних радова, Културно образовни центар „Топлица“ обележио је 58 година постојања и рада у Прокупљу.

Тим поводом, организована је свечаност у прокупачком Дому културе, где је публика имала прилику да чује и награђене радове.

Ученици прокупачких основних школа, учесници конкурса „Новогодишња ноћ пуна топлине“ и ове године су  показали  свој таленат у писању и неговању лепе речи. Жири је изабрао најбоље радове аутора, Јасмине Прелић, ученице осмог разреда ОШ „Никодије Стојановић Татко“, Љубомира Мићића, такође матуранта ове школе и Софије Ђорђевић, ученице шестог разреда из исте школе.

Награде и захвалнице учесницима конкурса уручила је члан Градског већа Прокупља задужена за културу, Милица Ерић, која је том приликом изразила задовољство што Прокупље има изузетно вредну и талентовану децу која учествују у свим културним активностима. Она је деци пожелела много успеха у будућем раду и стваралаштву.

Према речима директорке Културно образовног центра „Топлица“, Љиљане Красић, ова установа настоји да организује што више оваквих конкурса, манифестација, радионица, како би деци и омладини било омогућено да се друже, развијају и покажу свој таленат, вештине и знање.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*