Културно лето у знаку књиге, позоришта и Ивањданске колоније

Прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“ је за своје верне посетиоце, љубитеље писане речи, организовао промоцију књиге „Увод у модерну“ професора Предрага Јашовића. И ово књижевно вече се догодило у оквиру Културног лета које је ова установа организовала под слоганом „Слободан ударац за културу“.

У току је и Ивањданска ликовна колонија у којој стварају прокупачки сликари у окружењу Дома културе. На Ивањдан 7. јула они ће посетити манастир Ајдановац и тог дана импресије из овог места пренеће на своја платна.

Љубитеље позоришта вечерас у 20 сати очекује представа „Анђела“ коју вам топло препоручујемо. Она је недавно на Међуокружној смотри аматерских позоришта Нишавског, Пиротског, Пчињског, Јабланичког и Топличког округа у Лебану добила пет награда.

У понедељак 9. јула све заинтересоване од 18 до 20 сати очекује хуманитарна и продајна изложба дечијих радова креативне радионице „Мудрица-паметница“. Посвећена је нашој осмогодишњој суграђанки Николини Јосић и њеној борби да што пре оздрави и настави безбрижно детињство са својим другарима.

Одмах после изложбе у 20 сати у оквиру овогодишњег Културног лета заинтересоване очекује још једно књижевно вече које носи назив „Ако си човек са срцем“. Одговор на ово питање сазнаћете уколико дођете на овај поетски сурет, који ће бити одржан у понедељак у клубу ове установе.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*