Леп гест: Компанија “Леони” поклонила корисницима Дома за негу и смештај старих лица 40 пакета шоља

Дом за негу и смештај старих лица у Прокупљу организовао је низ активности за своје кориснике, који су крај прошле и почетак ове године дочекали у добром расположењу и дружењу са пријатељима.

А ова установа има пуно пријатеља, почев од локалне самоуправе, преко ученика прокупачких школа, разних удружења и организација. Сви они су увек расположени да корисницима Дома на било који начин улепшају дан и учине их срећним.

Празници су посебна прилика да једни другима укажемо поштовање, пажњу, љубав. Тако су и у Дому за смештај и негу старих лица у Прокупљу, са пуно љубави и пажње, обележени Нова година и Божић. Било је и даривања.

Запослени у компанији “Леони” посетили су ову установу и  поводом протеклих празника поклонили 40 пакета шоља које су подељене корисницима.

-Захвални смо свима који нас посећују и нашим корисницима поклањају пажњу. Само присуство наших пријатеља, лепа реч, разговор, много значи људима који овде живе, изјавила је радни терапеут Дома за смештај и негу старих лица у Прокупљу Весна Голоб.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*