Млади напредњаци у Прокупљу стално на терену, прошлог викенда Хисар, данас Дом старих

Омладинци Српске напредне странке у Прокупљу, њих десетак, дали су свој допринос у реализацији пројекта Дома старих који се односи на постављање соларних панела у овој установи. Данас су обављени припремни радови, а поред младих напредњака, у акцији је учествовало и Јавно-комунално предузеће „Хамеум“.
-Прошлог викенда сређивали смо трим стазу на Хисару, ту је било чак 40 нас, а данас смо у Дому старих. У току су припремни радови за постављање соларних панела. Сматрамо да је овај пројекат веома важан, обзиром да се ради о нашим најстаријим суграђанима. Ми млади смо ту и треба увек да помогнемо и деци и старијима. Такође, треба да водимо рачуна о нашем граду, да буде уредан и чист. Настављамо са акцијом уређења, обзиром да је сад лепо време и да можемо да сређујемо град, каже Марко Симић, председник Савета омладине Градског одбора Српске напредне странке у Прокупљу.


Директор Дома старих, Небојша Вукадиновић, искористио је прилику да се захвали омладинцима Српске напредне странке и радницима ЈКП „Хамеум“ на ангажовању и доприносу.
-Велико хвала и локалној самоуправи, надлежни су увек ту да нам помогну све што затреба, нагласио је Небојша Вукадиновић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*