На захтев читалаца – Уређење села Булатовац

 Након објављивања вести на дан 29.11.2019  o активностима Већа за инфраструктуру, нашем порталу су се јавили житељи села Булатовац са питањем када ће се уредити њихов главни пут у селу.

Наша редакција контактирала је  већника за инфраструктуру града , Жарка Копривицу којом је приликом изјавио  да се интензивнији радови очекују на пролеће и да је кључни моменат тај што Општинска управа води меру штедње , па и у смислу плаћања услуге коришћења машина које нису у власништву града и које град мора да изнајмљује од других правних  лица.

„Град Прокупље кроз 4 месеца купује потребне машине за санацију, насипање и репарацију путева, и ова инвестиција ће омогућити да са својим машинама продуктивније и брже приступимо раду на инфраструктури града, а конкретни радови у Булатовцу ће отпочети са првим лепшим данима у Новој години. У Булатовцу је након промене цеви  остала ненасипана ризлом главна деоница пута и овим путем молим питање житеље Булатовца да буду стрпљиви и да град разуме њихово тренутно стање у којем се налазе“ , казао је за наш портал већник за инфраструктуру Жарко Копривица.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*