Народни посланик Дарко Лакетић обезбедио донацију алкохола за Болницу

 
 
Прокупачка Болница, данас је добила  540 литара алкохола од блачке фирме „МИ-МИ“ д. о. о, захваљујући, како каже директорка Опште болнице „Др Алекса Савић“, Сњежана Арсић, народном посланику и колеги, доктору Дарку Лакетићу.
-Залихе алкохола, биле су на минимуму. Ова донација, као и сва друга помоћ је веома драгоцена. Болница је сада солидно снабдевена заштитном опремом, тако да можемо да пружимо сву неопходну здравствену помоћ пацијентима за које се сумња да су заражени Kовидом 19, а који се тренутно налазе на Инфективном одељењу, нагласила је она и додала да  је Лакетић обећао да ће и у наредном периоду радити на томе да прокупачке здравствене установе добију неопходну помоћ.
Дарко Лакетић каже да ће урадити све што може, како би здравствене установе у Прокупљу имале сву неопходну опрему за рад, а све у циљу заштите запослених и пацијената, и несметаног лечења и опоравка грађана.
-Надлежни су ту да обезбеде неопходна средства за рад и лекове, а грађани морају да им олакшају тако што ће поштовати препоруке струке и мере Владе Републике Србије. Апелујем на људе да не излазе из својих домова, да не остварују никакве контакте, да се изолују, како бисмо из ове борбе што пре изашли као победници, казао је народни посланик из Прокупља Дарко Лакетић.
Осим прокупачкој Болници, дестилерија из Блаца, по 540 литара алкохола, донирала је и здравственим установама у Београду и Kрушевцу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*