Нови дресови за рукометаше

У оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ рукометашима Топличанина дониране су две гарнитуре дресовa.

Рукометни клуб из града на реци Топлици који постоји више од шест деценија, званично је почео припреме за нову сезону у Супер Б лиги Србије. Играчи ће се за позицију на врху табеле борити у новим дресовима које им је донирала компанија Mozzart.

Поред дугогодишњег такмичења у Супер б лиги, овај колектив значајну пажњу посвећује и раду са младим категоријама кроз школу рукомета. Према речима председника РК Топличанин Љубинка Ђорђевића, резултати које је клуб постигао у свим селекцијама и успешни играчи који су из њега потекли, показују колико се до сада вредно радило. План им je да овим темпом наставе, у новим дресовима и појачаном саставу.

– Прокупље воли рукомет и то нам доказују пуне трибине на свакој утакмици када смо домаћин. Децембра прошле године смо свечано обележили јубелеј, 60 година од оснивања клуба, када смо се усудили да себи поставимо високу лествицу, а то је пласману Супер лигу Србије. Ово је најелитније такмичење у нашој земљи, а ја чврство верујем да имамо квалитет за овакав успех. У новим дресовима имаћемо додатни подстрек, и ко зна, можда нам нова опрема коју нам је донирала команија Моzzart буде талична, са осмехом констатује Ђорђевић.

Према речима директора сектора корпоративних комуникација у  компанији Моzzart Борјана Поповића, у спорт од којег на неки начин живи, ова компанија улаже од оснивања.

– Истрајни смо у намери да квалитетним дресовима опремимо што више клубова широм земље. Посебно задовољство за нас представља када нам јаве да у новим Моzzartovim дресовима само нижу победе, надамо се да ће тако бити и са РК Топличанин, објаснио је Поповић.

Друштвено одговорна акција ,,Нови дресови за нове шампионе’’ покренута је у у циљу промоције спорта у локалним заједницама и оснаживања малих српских клубова.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*