ОБАВЕЗНА ОБНОВА РЕГИСТРАЦИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА

У наредном периоду ПСС Прокупље ће у сарадњи са Јединицама локалне самоуправе, кроз организовану кампању, вршити промоцију Правилника о упису у Регистар пољопривредних газдинстава и обнови регистрације како би пољопривредни произвођачи извршили упис својих газдинстава, обновили регистрацију што у протеклих две године нису имали обавезу и пријавили промену података у пољопривредном Регистру.
ВД директора ПСС-а Прокупље Тониц Дејан истиче да ће током јануара на огласним таблама Јединица локалних самоуправа у Топличком округу бити истакнута Обавештења да ће у ПСС-у Прокупље и свим одељењима за пољопривреду ЈЛС Прокупља, Блаца, Житорађа и Куршумлије пољопривредници моћи да добију сву неопходну помоћ око регисрације и обнове регистрације пољопривредних газдинстава.
Имаћемо низ саветодавних активности у сарадњи са ЈСЛ Топличког округа кроз групне методе рада (трибуне и предавања) и самим тим упознати пољопривредне произвођаче са уписом и обновом ПГ-а у регистар истиче Тонић и позива произвођаче да се обрате у ПСС Прокупље ради неопходне помоћи.

У ПСС-у такође истичу да је ово обавеза свих произвођача да је рок за регистрацију и обнову регистрације тј. промену података од 1. Марта до 30. Априла 2019год.

-ПСС ППРОКУПЉЕ Василија Ђуровића Жарког 13 тел. 027/210-055
-ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ПРОКУПЉА 027/324-040 – локал 121 одељење за пољопривреду канцеларија бр. 21
-ОПШТИНА ЖИТОРАЂА027/8362-211 локал 112 одељење за пољопривреду општине Житорађа
-ОПШТИНА БЛАЦЕ 027/371-079 одељење за пољопривреду општине Блаце канцеларија бр.38
-ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА 027/385-892 канцеларија за пољопривреду општине Куршумлија
Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*