Омладина Стражаве се ујединила

Да млади у Топлици имају елана и воље да остану, напредују и удружују се показује пример групе младих из Горње Стражаве која је одлучила да у локалу Драгана Милошевића, који им је изашао у сусрет и уступио локал на коришћење без накнаде,  окупи своје мештане у циљу дружења и бољег организовања по питању потреба младих.

Како наш саговорник  председник удружења „Омладинско удружење Стражава“ Срђан Милосављевић каже : “ Ми смо група младих која је уз добру вољу нашег мештатина Драгана добила локал на коришћење а које смо ми одмах средили и сваке вечери окупљамо младе људе а и оне који се осећају младо из неколико села не само Стражаве. За сада су нам добри људи изашли у сусрет те сада имамо сто за „стони-тенис“ и струју на коришћење смо добили од Месне заједнице. Нама је лепо овде у селу, радимо , живимо и овакво неко удружење баш има за циљ да задржи младе у селу а да преко нас употпуни слободно време на квалитетан начин“.

 Милосављевић је такође истакао да би им јако користила помоћ у смислу намештаја, столица, столова јер је за сада простор још увек празан али верује да ће врло брзо напредовати и развити у једно право удружење која за циљ има бригу о селу и младима.

„Општина Прокупље нам такође излази у сусрет и након саветовања смо приступили регистровању удружења тако да се надамо сарадњи и помоћи јер смо ми ипак у овоме нови, за сада место одржавамо чистим, не дозвољавамо уношење алкохола и заиста се лепо дружимо „, рекао је Срђан истицајући да је омладина Стражаве уједињена и да имају у плану ускоро организовање турнира у стоном тенису јер за сада само то могу да понуде.

Да подсетимо, ово је једна новина у самосталној вољи младих да се организују у удружење и да своју животну средину учине квалитетнијом и бољом.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“70″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

3 Коментара

  1. Sveje to lepo a pre toga su tom istom Draganu koji je imao lepe lokale sa gornje strane ulice ista ta omladina i mozda neku stariji izlupali portale da je jadan covek morao da stavi resetke i usred sela ruglo od objekta tako je to.Vlasnik objekta je ulozio mnogo a dobio zahvalnost samo tako godinama a omladina nek se potrude da ispostuju i da ociste haos ispred.Ono je strasno od flasa semenki,pikavaca i smeca a i sramota je jer je tu i Spomen ploca.

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*