„Опозиција узвраћа ударац „ – Саша Јанковић угошћен у хостелу у Прокупљу

„Вучић је лажов који је доведен да прода Косово“ су биле једне од уводних речи Саше Јанковића, некадашњег заштитника грађана , на трибини у Прокупљу које је одржано дана у препуној сали хостела у Прокупљу.

Трибина је одржана поводом годишњице од оснивања покрета и себе успешно истичу као опозицију.

Господи Јанковић је истакао да ситуација у држави није нимало сјајна како се приказује, називајући председника Вучића лажовом, преварантом а такође истичући велики значај у вези актуелне теме око Косова.

Тема трибине је углавном била везана за осуде тренутне власти, називјући Србе мотачима кабла а представнике власти корумпиранима, манипулаторима  и диктаторима.

Сви присутни у сали, око 30ак грађана из целог Топличког округа  је активно учествовало у разговору а међу присутнима су се истицали грађани који су били активни приликом протеста у вези поскупљења цене горива.

Поред мањег инцидента, трибина је успешно настављена и најављена је борб на локалном нивоу уз позив грађана да се придруже против диктатуре и актуелне власти.

Јанковић је истицао  да је његова борба упућена за очување цркве и Косова.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“18″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

 

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*