Особине пожељних жена

Пожељно се најчешће може дефинисати као вредно имати или желети; пријатно, одлично или фино… Свака жена или мушкарац који су сањарили о будућности вероватно су створили слику о томе шта највише желе код партнера. А већина жена вероватно је пожелела да у неком одређеном тренутку буде пожељнија. И док свет и даље непрестано покушава открити које су то карактеристике врло пожељне жене, истина је да можемо само нагађати. Дефиниција ће се непрестано развијати.

Међутим, оно што са сигурношћу можемо рећи је да ће врло пожељне жене вероватно имати следећих седам карактеристика:

Пожељне жене не јуре људе

Њима је јасно да је то губљење времена. Оне немају времена за тако нешто, јер су превише заузете стварањем бољег живота за себе. То је управо оно што жену чини пожељнијом – тај безбрижни, самоуверени став.

Пожељне жене имају контролу над својим емоцијама

Веома пожељне жене неће плакати због сваке пропале везе или неуспеха у животу. Уместо тога, оне контролишу своје емоције. Оне не проводе време у неговању бескорисних емоција које им не доносе напредак.

Пожељне жене избегавају оговарање

Оне своје време проводе много продуктивније па су свесне да трачарење може нашкодити свима. Трачеви, празне приче и драма резервисани су за школарке, а не за зреле, пожељне жене.

Пожељне жене не траже пажњу

Таква жена не поставља многобројне селфије и не мења статусе везе на друштвеним мрежама сваки пут када је неко привуче или када се заљуби. Она не жели оптерећивати друге људе таквим тривијалностима. Она је позната и о њој се прича због њених реалних и значајних постигнућа. Она верује да на тај начин треба скренути пажњу на себе, а не наметати се сталним променама које јој се догађају у животу.

Пожељне жене имају хобије

Оне се константно труде постати што боље у својим хобијима и стварима које им помажу да се развију и расту. Оне нису неко ко је склон одуговлачењу. Уколико им се свиди одређена активност, оне ће је здушно и упражњавати. Свесне су да им хоби може помоћи да елиминишу свакодневни стрес и управо због тога га и упражњавају.

 

Оне не губе свој карактер када су у вези

Било да је у питању веза или брак, пожељне жене не губе своју личност и карактер. Оне имају свој живот који надилази везу па се не држе грчевито свог партнера. Никада не губе из вида своје снове и циљеве, када је љубав у питању. Оне у целом том процесу не губе свој идентитет. Оне доносе одлуке о томе колико је времена потребно посветити вези и њеним циљевима. Њихова парола је да је веза додатак њиховом животу, а не њихов живот.

Пожељне жене су одличне у комуникацији

Оне имају јасне мисли, а то и показују одабиром речи, без обзира на којем језику их изговарају. Самопоуздање којим одишу док причају врло лако осваја саговорнике. Њихова комуникација заснована је на логичност са правом мешавином реалности и емоција. Пожељне жене не претерују. Оне ће вас увек саслушати, али вам неће дати савет док га сами не затражите. Добро им је познато колико је битно бити добар у комуницирању, а такође знају и што је потребно да би такве и постале.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*