Почело реновирање подрумских просторија у Техничкој школи

У Техничкој школи “15. мај” почели су радови на адаптацији и реконструкцији подрумских просторија, чија површина износи близу 300 квадратних метара. Укупна вредност ових радова је 5,7 милиона динара.

Директорка школе, Биљана Миленковић, изјавила је да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило четири, а локална самоуправа 1,7 милиона динара.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“58″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

 

-У подрумским просторијама, где се налази и котларница, годинама се није ништа радило. У наредном периоду извршиће се санација зидова, пода, електро и машински радови, рекла је она и додала да ће бити одрађена дренажа овог дела школе.

Према њеним речима, након завршетка радова, осим реновиране котларнице, овде ће бити још један нови кабинет са потребном опремом. Планирано је да ови радови буду завршени до средине наредног месеца.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*