Почео тениски турнир за жене „Еурокомерц опен“

На теренима Тениског клуба „Топличанин“, свечано је отворен професионални тениски турнир за жене „Еурокомерц опен“, са наградним фондом од 10.000 долара. Турнир је отворила Маја Ранђеловић, члан Градског већа за просвету, омладину и спорт, која је поздравила све учеснике и пожелела им пуно успеха на овом такмичењу. У главном жребу турнира, налазе се 32 такмичарке са свих континената, између осталог из Аустралије, Америке, Аргентине, Русије, Турске, Молдавије, као и из свих земаља средње Европе.

-Као и до сада, одмах по завршетку „Еурокомерц опен“ турнира, одржаће се и „Проал опен“, са истим наградним фондом. Жеља нам је да се сви учесници осећају пријатно и удобно, а клуб је, организовањем ових турнира, не само себе, већ свој град и државу ставио на тениску мапу света, рекао је Миша Цветковић, председник ТК „Топличанин“ и додао да је клуб за организацију свих досадашњих међународних и домаћих турнира добијао само највише оцене од меродавних људи и институција.

Град Прокупље препознао је значај оваквих спортских манифестација, које на најбољи начин презентују Прокупље у свету.

-Поздрављам све пријатеље белог спорта који су овде са нама и присуствују свечаном отварању турнира. Захваљујем се руководству Тениског клуба “Топличанин” на организацији овако престижног турнира и великом ангажовању да све протекне у најбољем реду и на највишем нивоу. У име Града Прокупља и у своје лично име, поздрављам све такмичарке, желим им пуно успеха на турниру, пуно добрих мечева и сјајних поена. Град Прокупље ће се и даље залагати да пружи максималну подршку у организацији значајних спортских догађаја, рекла је, отварајући турнир, члан Градског већа Маја Ранђеловић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*