Поклони за кориснике Дневног боравка „Сунце“

 

 

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, Дневни боравак „Сунце“ у Водицама, чији су корисници деца и омладина ометени у развоју, посетили су учесници Међународног пројекта „Игра 2″, ученици ОШ “Никодије Стојановић Татко“, издвојеног одељења Доње Кординце и ОШ “Милић Ракић Мирко“.

Ови хумани и вредни ученици су се потрудили да због актуелне пандемије не прекидају дугогодишњу традицију даривања корисника „Сунца“.

Тако су у оквиру наведеног пројекта који реализују учитељице Љиљана Соколовић, Виолета Марјановић, Јелена Бабић и литерарна секција наставнице Љиљане Суботић, израдили разноврсне поклон честитке, новогодишње украсе, играчке, како би обрадовали кориснике ове установе.

Дружење ученика и корисника Дневног боравка „Сунце“ организује се увек поводом обележавања важних датума, али је ове године изостало због неповољне епидемиолошке ситуације. Ипак, они који дарују не знају за препреке и увек нађу начин да обрадују и да улепшају празнике.

Чланови Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести, у оквиру којег ради Дневни боравак „Сунце“, овом приликом се захваљују ученицима и њиховим учитељицама, зато што увек мисле на њих, чак и када не могу да се заједно друже.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*