Поново добре приче у Art Pub Black Fox

Art Pub Black Fox, забавни кутак за алтернативце, велике гурмане и искусне блејаче, и за викенд који је пред нама, спрема велике акције које обећавају. Наиме, за суботу, 21. април 2018., најављена је свирка крушевачког бенда Radiofoniks. Почели су као гаражни blues – rock бенд, па преко Blues rezervata, стигли су до фузије различитих популарних музичких жанрова, које склапају у нови хомогени радиофонични звук. Бенд је у фебруару месецу ове године снимио свој први ЕP, у студију „Шамарчина“, у Врбасу. Овај састав чине: вокал, пратећи вокали, гитара, соло гитара, бас гитара, бубњеви и перкусије. Најмање што се може очекивати је квалитетна свирка и сјајна атмосфера. Улаз се наплаћује 100 динара на дан свирке.

У недељу, 22. априла 2018., у  Art Pub Black Fox биће организована музичка радионица, коју ће одржати Марија Митић, професор флауте и холистички педагог. Програм је организован кроз три радионице. Прва је Маријин поклон намењен најмлађима, у оквиру радионице „Чаробни ум“, која ће се одржати од 12 – 14 часова. Затим следи програм “ Боља си него што те други виде“, намењен је тинеџерима и биће одржан од 15 – 17 часова. Програм “ Загрли себе“ намењен је одраслима и биће одржан од 18 – 20 часова. Осим радионице за децу, програм за тинејџере и одрасле се наплаћује 1000 динара, а пријаве унапред су обавезне због ограниченог броја места.

– Холистички центар Natural family је прво настао у мом срцу. Након дивних инспирација и искустава са бројних програма, које сам изучавала, родила се потреба да их све на једном месту предсавим, примењујем и понудим свима – изјавила је Марија Митић.

Истиче да није одмах смела да се упусти у реализацију, већ је своја знања морала да сама искуствено прође, провери, сагледа, па да их тек онда понуди другима јер верује да је ширење знања благослов. Марија верује да личним примером и посвећеношћу можемо да мењамо и окружење у коме живимо и радимо. Kолико год дa се не слажемо са школским системом у коме се налазе наша деца, можемо да им пружимо квалитетно образовање и одрастање.

– Верујем да је једна мала оаза у којој се истражују и користе холистички програми рада са децом и одраслима, може да буде прекретница у креирању неке другачије будућности за све нас. Vерујем да Natural family то са собом носи! -додаје Марија Митић.

Нигде није као у u Art Pub Black Fox! Ако не верујете, свратите… Видимо се!

 

 

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*