Председник Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Зоран Савић: Захваљујући ангажовању Дарка Лакетића обезбеђена средства за реконструкцију Дома здравља

Током боравка у Прокупљу, председник Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије, др Зоран Савић, рекао је да има сталну сарадњу са народним послаником из Топлице, др Дарком Лакетићем.
-Са колегом Лакетићем сам неколико година радио у прокупачкој Болници. Као председник Синдиката организације која броји 60.000 чланова, сарадња са народним послаником, који је уједно и председник Скупштинског одбора за здравље и породицу је свакодневна. И поред великих обавеза, он редовно прати стање здравства, не само у Прокупљу, него и шире. Захваљујући његовом ангажовању, обезбеђена су средства за радове на реконструкцији Дома здравља, изјавио је Савић и додао да ће грађани Прокупља и других топличких општина, имати здравствену заштиту на једном месту.
Подсећамо, почетку радова на реконструкцији Дома здравља, присуствовала је председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, министар здравља Златибор Лончар, народни посланик из Топлице Дарко Лакетић, представници локалне самоуправе, грађани.
-Након завршетка радова, ово ће бити први здравствени објекат у целој Србији где ће Дом здравља и Општа болница бити на једном месту, изјавила је том приликом Ана Брнабић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*