Предшколска установа „Невен“ припрема објекте за малишане

У објектима Предшколске установе „Невен“ у Прокупљу у току су припреме за почетак нове школске године, када ће се након летњег распуста  и годишњих одмора, малишани вратити у  вртиће.

Како наводе надлежни у овој васпитно-образовној установи, ових дана све активности запослених усмерене су на уређење просторија, које ће од 2.септембра примити око 1000 деце са подручја Прокупља.

-Ове године у нашим објектима боравиће више деце него прошле године, што значи да је листа чекања смањена на минимум. Тренутно радимо на уређењу просторија, али поред уобичајених послова, одлучили смо да простор за боравак деце опламенимо новим садржајим, казала је главна васпитачица, Оливера Димић.

Васпитачице Сања и Ивана искористиле су своју креативност, таленат и машту и на зидове вртића осликале омиљене дечије ликове из бајки. Ту су Петар Пан, Снежана, виле и други деци добро познати ликови  који ће их дочекати првог дана боравка у вртићу и да са одушевљењем прихвате наступајући период и боравак ван куће.

-Почели смо са осликавањем „Бамбија“, али имамо идеју да тако освежимо и зидове других наших објеката. Надамо се да ће  ова новина одушевити  малишане, како оне који се након паузе враћају у вртић, тако и оне који ће од септембра постати наши нови корисници, казала је Димић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*