Представници Града Прокупља у новогодишњој ноћи обишли дежурне службе  

И на почетку 2020. године, настављена је лепа традиција представника локалне самоуправе. Kао и претходних, тако су и ове године, у новогодишњој ноћи, градоначелник Прокупља Александар Симоновић и председник Скупштине Града Прокупља Дејан Лазић, посетили запослене у Ургентном центру Опште болнице „Др Алекса Савић“, Полицијској управи, Сектору за ванредне ситуације. Представници Града, посетили су и припаднике Војске Србије, Дом за смештај и негу старих лица и Службу хитне помоћи.
              
 
Градоначелник Симоновић се, у име свих грађана, захвалио запосленима који брину да Прокупчани Нову годину дочекају у миру.
-Ови људи, које ноћас обилазимо, дају велики допринос не само сада, него током целе године. Својим ангажовањем, залагањем и оспособљеношћу, они свим нашим грађанима обезбеђују да им и новогодишња ноћ протекне у најбољем реду, изјавио је Симоновић и додао да локална самоуправа, у границама својих могућности, настоји да помогне рад ових установа.
                
Говорећи о прошлој 2019. години, он је истакао да је задовољан урађеним пословима, нарочито када је у питању модернизација путне мреже, како у градским, тако и у сеоским срединама.
-Ова, 2020. година, за грађане Прокупља биће година великих грађевинских подухвата. За инфраструктуру, планирана су средства у износу од 250 милиона динара. Ове године, планиран је и почетак радова на објекту Дома здравља. Очекујемо да почну и радови на изградњи Индустријске зоне, реконструкција зграде Гимназије и биоскопа, као и радови на изградњи ауто-пута, рекао је он.
Градоначелник Прокупља Александар Симоновић је свим грађанима пожелео много здравља, среће и љубави у Новој години, са жељом да је прославе у кругу својих породица и пријатеља.
            

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*