Прокупчани још једном потврдили своју хуманост

Прокупчани су данас били хумани и у великом броју су се одазвали поводом акције добровољног давања крви, која се у организацији Завода за трансфузију Ниш и Црвени крст Прокупље, али и уз подршку Дома културе, редовно спроводи у нашем граду.

– Од јануара месеца ове године  почели смо са организованим прикупљањем крви на територији Топличког округа и могу да истакнем да су се грађани врло брзо привикли на овакав начин давалаштва. Ово је прилика да крв дају и грађани који нису запослени у установама и фирмама где се овакве акције редовно спроводе. У наредном  периоду настојаћемо да акције добровољног давања крви спроводимо и у великим приватним фирмама као што је компанија ЛЕОНИ у Прокупљу и друге, како би олакшали свим добровољним даваоцима да се одазову акцији.

Остварујемо дугогодишњу сарадњу са Црвеним крстом  Прокупље, а сада и са Домом културе, који нам је обезбедио простор и овом приликом се зхваљујемо свима који помажу прикупљање драгоцене течности која спашава животе, изјавио је представник Завода за трансфузију Ниш.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*