Радници зимске службе свакодневно на терену, саобраћај се одвија без потешкоћа

????????????????????????????????????

Захваљујући благовременим припремама, снег који је на подручју Прокупља и Топлице падао претходних дана, није стварао веће проблеме возачима и пешацима.

-И поред снежних падавина, са чишћењем снега са улица и тротоара почели смо у раним јутарњим сатима. Сва расположива механизација на градским и приградским улицама са радом је кренула у недељу, 6. јануара, од 6 до 12 часова, а у понедељак, 7. jануара, од 4 до 12 часова, изјавио је помоћник директора ЈКП „Хамеум“ Братислав Дуњић и додао да се саобраћај на свим путним правцима одвијао без већих потешкоћа.

Према његовим речима, у протекла два дана утрошено је 12 тона соли и три кубика ризле.

Дуњић је нагласио да су власници локала и станари стамбених зграда, на основу важећих градских одлука, у обавези да чисте снег и лед испред својих локала и улаза у зграду.

-Према прогнози метеоролога, снежне падавине и ниске температуре очекују се у наредна два дана. Све екипе и расположива механизација су спремни да крену са чишћењем снега са главних  путних праваца, улица и тротоара, рекао је Дуњић, који је похвалио све раднике који су својим великим ангажовањем током протекла два дана учествовали у акцији чишћења снега са саобраћајница, улица и тротоара.

За зимско одржавање путева, улица и тротоара, Град Прокупље издвојио је девет милиона динара.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*